HYALURON 24H CREAM za normalno - mešano kožo 50 ml

Proizvajalec
Kozmetika Afrodita
ZA DOMAČO IN PROFESIONALNO UPORABO 50 ml 
 

DELOVANJE in REZULTAT UPORABE:

Deluje z optimalnim in dolgotrajnim vlaženjem v globljih plasteh kože. Spodbuja nastajanje vitalnih celic, ki tvorijo dva najpomembnejša proteina v koži: kolagen in elastin. Koži nudi zaščito pred stresom in drugimi škodljivimi dejavniki okolja.

Rezultat: že po prvem nanosu je koža lepo napeta, brez mastnega sijaja, po nekaj dneh je koža še vedno lepo napeta, z izboljšanim ravnotežjem vlage ter tudi bolj čvrsta. Po vsakem nanosu opazno izboljšanje stanja kože. Klinični testi dokazujejo, da je koža po uporabi opazno bolj navlažena, čvrsta, gladka in izboljšanega tonusa.

Ključni poudarki
za normalno do mešano kožo long-lasting hydration & firming NON - COMEDOGENIC brez dodanih konzervansov paraben free
Glavne aktivne sestavine
HYALURON*: *100% naravna patentirana hialuronska kislina zaradi majhne molekulske mase učinkuje v globljih plasteh kože ter zmanjšuje njene fiziološke motnje: povešene veke, podočnjake, suho, poškodovano kožo brez čvrstosti in elastičnosti, pordelost kože, pojav gub na koži, nudi odlično zaščito kože pred izgubo vlage, tudi v času izpostavljanja soncu, vetru in stresu, pripomore k bolj čvrsti koži po shujševalnih terapijah ter učinkovito deluje proti suhi koži brez tonusa; CARNOSINE: je močan antioksidant (preprečuje oksidativni stres - uničuje proste radikale). Predstavlja zaščito celične membrane pred nevarnimi procesi, ki povzročajo spremembe v dermisu in s tem pospešujejo staranje kože, učinkuje na podaljšanem življenjskem ciklu celice ter na pomlajevanju kože.
Uporaba
Za nego normalne - mešane oz. kot podlago suhi koži na predelih obraza, vratu in dekolteja, za nego dehidrirane kože, kože brez tonusa, utrujene, povešene kože z izraženimi gubami (zrele kože). Izdelek kot samostojno 24h nego vsako jutro in večer nanesite na temeljito očiščeno in tonizirano kožo.
Nasvet
Optimalni učinek vlaženja boste dosegli z uporabo CLEAN UP Hyaluron čistilnega mleka in tonika.
 
Powered by Phoca Cart