WINE THERAPY hranljiva vinska krema 50ml.

Opcije na voljo

Proizvajalec
Kozmetika Afrodita
ZA DOMAČO IN PROFESIONALNO UPORABO 50 ml
 

DELOVANJE in REZULTAT UPORABE:

Moč črpa iz žlahtnosti grozdja in olja grozdnih pečk v sinergiji s sojo in žitnimi kalčki. Bogata nega kožo oskrbuje s hranilnimi snovmi, lipidi in vlago, spodbuja njeno naravno obnavljanje ter omili znake prezgodnjega staranja.

Ključni poudarki
hidrolipid balance ne vsebuje parafinskih olj, vazelina, silikonov, parabenov
Glavne aktivne sestavine
OLJE GROZDNIH PEČK: je bogat vir visoke koncentracije vitaminov in nenasičenih maščobnih kislin, ki spodbuja naravno delovanje kože in učinkuje kot antioksidant. Antioksidanti uspešno nevtralizirajo delovanje prostih radikalov (naravna sestavina telesa, ki jo povezujemo s pospešenimi procesi staranja) ter zmanjšajo ali celo preprečijo škodo, ki jo prosti radikali povzročajo. Olje grozdnih pečk se hitro vpije v kožo, jo vlaži, nahrani in neguje, zato je primerno za vse tipe kože, predvsem za nego zrele ter suhe kože; IZVLEČKA BELEGA GROZDJA IN ŠAMPANJCA: z opojnim vonjem po grozdju predstavlja dragoceno naravno antioksidativno sestavino, ki spodbuja učinkovito anti-age zaščito kože.
Uporaba
Kremo nanesite na dobro očiščeno in tonizirano kožo. V primeru, da ima koža izrazite znake zrelosti - gube, izgubo čvrstosti ali videz utrujene kože brez sijaja, pred uporabo kreme nanesite Grape-Vitamin Concentrat.
 
Powered by Phoca Cart