DECLEOR  je prestižna francoska profesionalna kozmetika za nego telesa, ki že več kot 40 let razvija najkvalitetnejše produkte za ohranitev zdrave kože.

Moč aroma in fitoterapije se uporablja za poživitev in pomladitev kože. Izdelki vsebujejo naravna eterična olja, ki rešujejo problem v samem jedru kože in prinašajo osnovna hranila za okrepitev vrhnjice ter skrbijo za dolgotrajno lepoto kože obraza in telesa.

V srcu naše negovalne linije boste našli serume in balzame Aromessence™, ki so 100% naravni in 100% čisti, zato so izjemno učinkoviti. Brez barvil, dišav, parabenov in mineralnih olj.
Izdelki in njihove sestavine niso testirani na živalih.

Aromaplasty nega (globinska navlažitev) je 100% naravna multiaktivna nega in ima to prednost, da je prilagojena vsem tipom kože in tudi zaščitni znak DECLEOR-ja. Koncentracija aktivnih vlažilnih snovi in emoliatov poskrbi za to, da koža postane mehka, žametna in bleščeča. Bistvo te nege predstavlja edinstvena maska, ki vsebuje lanena, pšenična, sončnična semena in žitne kalčke.
Maska, ki je 100% naravnega izvora, obnavlja in oskrbuje tkivo z vitamini in proteini, vzpodbuja proces obnavljanja kože, preprečuje vnetja, izboljša mikrocirkulacijo, povečuje vlažnost kože ter zavira proces staranja. Koža postane svilnata, prožna in izgubi se videz utrujene kože.

afrodita 2AFRODITA PROFESIONAL

se uporablja v kozmetičnih salonih in spa centrih ter je namenjena izboljšanju kvalitete kože, uporablja se v stroki za določene tipe kože in z njo dosegajo kvalitetne rezultate....

Lepšati kožo, to je umetnost. Prav zaradi tega je zelo pomembno, da zaupate nego vaše kože strokovnjaku.

V centru kozmetike Zdrav splet izvajajo klasično nego obraza pri kateri se naredi površinsko čiščenje, piling, globinsko čiščenje, masaža obraza, primerna maska za obraz in na koncu nanos kreme glede na tip kože.

Omenjeno kozmetiko lahko pri nas tudi kupite. Pri nakupu nudimo strokovno svetovanje glede vašega tipa kože in opažanja pri opravljeni negi.